Official web site of
The City of Bijeljina

Позив за учешће у кампањи "Купујмо домаће - сачувајмо радна мјеста"



Привредна комора Републике Српске започела је кампању промоције домаћих производа и услуга у оквиру пројекта „Наше је боље“, а под слоганом „Купујмо домаће – сачувајмо радна мјеста“.
Планирано је да наредни корак буде промоција домаћих производа и услуга, кроз прецизно навођење асортимана производа наших привредних друштава, јер нам је свима познато да потрошачи у Републици Српској, на жалост, још увијек не препознају производе произведеPoziне у Републици Српској.
Задатак Привредне коморе Републике Српске је да, у најкраћем могућем року, из свих  сектора/подручја, направе листу производа/услуга домаћих произвођача/пружаоца услуга (привредних друштава), коју би затим објавили путем средстава комуникације. Ово је приједлог и других институција које су упознате с овом кампањом.

Задатак није лак, јер увијек постоји опасност да ће неко бити изостављен, али зато ћемо приликом прве објаве, позвати све остале произвођаче/пружаоце услуга да нам се јаве да их додамо на листу.

Љубазно молимо привреднике са подручја Града Бијељина да нам доставе листу производа које њихово привредно друштво производи, односно, услуга које пружа.
Податке можете доставити на адресе електронске поште: [email protected] или [email protected].

Стојимо на располагању за све сугестије и приједлоге у вези са овим плановима и надамo се да ћемо се што више привредних чинилаца укључити у ову активност, како бисмо је што прије и што боље реализовали.