Official web site of
The City of Bijeljina

Честитка градоначелника Петровића поводом нове школске године




Драги ученици,

 
Желим вам успјешну школску годину, а прије свега да лако савладате ново градиво, да стекнете много знања и да се лијепо дружите са вршњацима. Такође, желим вам да будете здрави, срећни и безбједни, и да заједно са родитељима и наставницима остварите и прославите велике успјехе.

Истовремено, свим учитељима, наставницима, професорима и другим радницима у школству и просвјети желим пуно успјеха у новој школској години, уз наду да ће ученицима пренијети знања и врлине које ће учинити да израсту у добре, поштене и мудре људе.

На крају, много среће желим нашим малишанима који данас крећу у први разред основне школе. Надам се да ће овај значајан дан у њиховим животима бити запамћен као почетак доба среће, другарства и успјеха, које ће их пратити и када постану зрели људи. Такође, надам се да ћемо у свакој наредној школској години имати све више ђака првака, које ће њихови старији другари пазити и усмјеравати ка знању и успјеху.

Град Бијељина ће увијек бити ту за своје ученике, њихове родитеље и наставнике, а Градска управа ће чинити све да их подржи, како би наши ђаци постали добри и мудри људи, носиоци и предводници нашег друштва и гарант свијетле будућности нашег народа.
 

Градоначелник Бијељине,

Љубиша Петровић