Official web site of
The City of Bijeljina

ГРАДОНАЧЕЛНИК И ПРЕДСТАВНИЦИ УДРУЖЕЊА „ХЉЕБ ЖИВОТА“ НОВОГОДИШЊИМ ПАКЕТИЋИМА ОБРАДОВАЛИ МАЛИШАНЕ


 
Градоначелник Љубиша Петровић и представници удружења „Хљеб живота“ данас су подијелили новогодишње пакетиће малишанима из Дневног центра за дјецу са потешкоћама у развоју, Дневног центра за дјецу у ризику и школарцима из основне школе „Петар Кочић“ из Броца.

Вукашин и  Мила Вуковић, Семберији добро познати по свом дугогодишњем хуманитарном раду, и овај пут су били главни актери у прикупљању пакетића за дјецу Семберије. Подијељено је укупно стотину пакетића. Осим поклона за најмлађе, ови хумани људи су донирали и четрдесет пакета хране за кориснике услуга Народне кухиње у Бијељини.

Истовремено, данашњи догађај је био прилика да се Градска управа одужи преставницима удружења „Хљеб живота“ и уручи захвалницу Вукашину и Мили Вуковић за све оно што су у претходном периоду учинили за грађане Семберије.

Градоначелник Љубиша Петровић је истакао велику захвалност донаторима који су хуманитарне активности започели током рата, прије три деценије, а наставили и у мирнодопским условима желећи да пруже помоћ онима којима је то најпотребније. Указао је и на потребу сталне бриге за дјецу са потешкоћама у развоју.

- Желимо да сва дјеца осјете радост празника. Данас је прилика да, заједно са донаторима, подијелимо пакетиће и уз дјечије осмијехе славимо ове празничне дане - рекао је градоначелник Петровић.