Official web site of
The City of Bijeljina

СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ НАЈВЈЕРОВАТНИЈЕ 18. АВГУСТА



Предсједник Скупштине Града Александар Ђурђевић рекао је данас да ће сједница на којој се очекује разматрање нацрта ребаланса локалног буџета и Информације о стању у пољопривреди бити одржана 18. августа, највјероватније. То је  резултат интерног договора постигнутог током припремног састанка.

- Сједница ће бити одржана чим Градска управа и градоначелник Петровић доставе материјале - рекао је Ђурђевић.

 Шеф кабинета градоначелника Младен Арсеновић рекао је да ће материјали бити предати у Скупштину 5. августа на даљу процедуру, а тема наредне сједнице је и нацрт ребаланса градског буџета за 2022. годину за који се чека сагасност Министарства финансија Републике Српске.

- Када добијемо сагласност, нацрт ребаланса буџета биће упућен Скупштини на разматрање, а потом слиједи још један припремни састанак на којем ће бити изнијето више детаља у вези са наредном сједницом Скупштине - изјавио је Арсеновић.

Информацију о стању у пољопривреди, због које је и упућен захтјев за сазивање скупштинске сједнице, треба да достави градоначелник, а за расправу о овој теми је као прилог већ стигао материјал из Аграрног фонда и ресорног министарства.