Official web site of
The City of Bijeljina

Позив организацијама цивилног друштва за учешће на другом менторском састанку који организују РеЛОаД пројекат и Град Бијељина



​Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану - РеЛОаД у сарадњи са Градом Бијељина објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на другом менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).
 
Други састанак са ментором ће бити организован 31. маја 2019. године са почетком у 11:30 сати у ЈУ Центар за културу (Скупштинска сала).
 
Потребно је да представници ОЦД-а пошаљу пријаву за учешће пошаљу на  адресу електронске поште: [email protected] или [email protected].
 
Наредни састанци са ментором ће бити накнадно договорени са представницима Градске управе и организација цивилног друштва.
 
Наведене информације ће бити могуће пронаћи на интернет страници Града Бијељина.
 
У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такођер бити објављени на страници Града Бијељина. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД/НВО које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.
 
Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених народа (УНДП).