Документи

Вијести

Признања најбољима у области волонтирања

2017-12-07

Сања Ђурић из Бијељине овогодишњи је добитник Награде Града за волонтерски активизам, коју јој је данас уручио градоначелник Бијељине Мићо Мићић. На свечаности додјеле признања волонтерима, Градоначелник је уручио и захвалнице за волонтирање Данки Цвијановић, Нови Трифуновићу, Ани Тиквеши и Драгани Петрић, као и захвалницу за организовање волонтирања Удружењу грађана „Убунту“.
- Најбоље из области волонтирања бирамо на основу њиховог труда и рада, као и у зависности од користи њиховог дјеловања за добробит локалне заједнице. Надам се да ће им признања које добијају бити подстрек да се и даље баве друштвено корисним радом, који ће и њима бити користан за даље усавршавање, а свакако и од великог значаја за суграђане којима помажу - истакао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић, додајући да Градска управа, у сарадњи са организацијама и институцијама које имају волонтере, од 2012. године сваке године организује избор најбољих волонтера.
Члан Комисије за избор најбољих волонтера и организатора волонтирања Снежана Јагодић Вујић позвала је младе да се укључе у волонтерски ангажман и да својим добровољним радом допринесу развоју волонтеризма у Бијељини, што утиче и на развој самог Града.


slika
slika
slika
slika