Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Imenovani novi načelnici odjeljenja


      
​Na osnovu odluke Komisije za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina, danas je izabrano pet novih načelnika odjeljenja u okviru Gradske uprave, a došlo je i do promjene kadrova u Agrarnom fondu, Domu zdravlja, Turističkoj organizaciji, Javnom informativnom preduzeću „SIM“ Bijeljina.
Novi načelnik gradskog Odjeljenja za privredu je inženjer drumskog saobraćaja Željko Grebić iz SNSD-a, a iz ove stranke izabran je i Stevan Trifković, koji će, kao magistar poljoprivrednih nauka, obavljati dužnost načelnika Odjeljenja za poljoprivredu.
Iz ove partije imenovan je i novi načelnik Odjeljenja za urbanizam i prostorno uređenje - Dragan Stanimirović, dok će magistar ekonomskih nauka Mladen Savić iz SDS Semberija biti novi načelnik Odjeljenja za finansije.



Mićo Todorović iz Socijalističke partije novi je načelnik Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu Grada Bijeljina, a Zlatan Lazarević iz SNSD-a direktor Agrarnog fonda.
Danijela Đukin imenovana je za direktora Doma zdravlja Bijeljina, Radenko Tešić iz Socijalističke partije Srpske za direktora Turističke organizacije, a Tanja Kojić iz Ujedinjene Srpske je novi direktor „Semberskih novina“.
Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević istakao je da su za nove načelnike odjeljenja u Gradskoj upravi i pozicije u upravnim i nadzornim odborima lokalnih ustanova i preduzeća izabrani kvalitetni i obrazovani ljudi.
- Nedavno su sve političke partije u Bijeljini imale priliku da uđu u skupštinsku vlast, da napravimo široku koaliciju u pravom smislu riječi, ali PDP je odlučio da bude opozicija i nova imenovanja su bila prirodan slijed događaja. Za SNSD, iz kojeg dolazim, mogu reći da je predložio ljude koji imaju zapažene rezultate, ostvarene karijere, a trudili smo se da to bude i spoj mladosti i iskustva – poručio je Đurđević.