Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

GRADONAČELNIK I PREDSTAVNICI UDRUŽENjA „HLjEB ŽIVOTA“ NOVOGODIŠNjIM PAKETIĆIMA OBRADOVALI MALIŠANE


 
Gradonačelnik Ljubiša Petrović i predstavnici udruženja „Hljeb života“ danas su podijelili novogodišnje paketiće mališanima iz Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju, Dnevnog centra za djecu u riziku i školarcima iz osnovne škole „Petar Kočić“ iz Broca.

Vukašin i  Mila Vuković, Semberiji dobro poznati po svom dugogodišnjem humanitarnom radu, i ovaj put su bili glavni akteri u prikupljanju paketića za djecu Semberije. Podijeljeno je ukupno stotinu paketića. Osim poklona za najmlađe, ovi humani ljudi su donirali i četrdeset paketa hrane za korisnike usluga Narodne kuhinje u Bijeljini.

Istovremeno, današnji događaj je bio prilika da se Gradska uprava oduži prestavnicima udruženja „Hljeb života“ i uruči zahvalnicu Vukašinu i Mili Vuković za sve ono što su u prethodnom periodu učinili za građane Semberije.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je istakao veliku zahvalnost donatorima koji su humanitarne aktivnosti započeli tokom rata, prije tri decenije, a nastavili i u mirnodopskim uslovima želeći da pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ukazao je i na potrebu stalne brige za djecu sa poteškoćama u razvoju.

- Želimo da sva djeca osjete radost praznika. Danas je prilika da, zajedno sa donatorima, podijelimo paketiće i uz dječije osmijehe slavimo ove praznične dane - rekao je gradonačelnik Petrović.