Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Završena još jedna besplatna obuka o digitalnom marketingu u InCOR-u




Uručenjem sertifikata u Inovacionom centru za održivi razvoj (InCOR), zvanično je završena besplatna obuka iz oblasti digitalnog marketinga „SEO copywriting  i optimizacija internet stranice“, koju je, u ime Gradske uprave, organizovao Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina.
 
- Od osnivanja, u februaru tekuće godine, ovo je četvrta obuka na temu digitalizacije koju smo uspješno završili u InCOR-u i u njoj je učestvovalo 16 polaznika iz javnih institucija i privatnog sektora, kojima smo danas uručili sertifikate. U dosadašnjim obukama u InCOR-u učestvovala su 62 polaznika. Cilj nam da unaprijedimo njihove kapacitete za povećanje efikasnosti i proširivanje poslovanja, kao i za potencijalno otvaranje novih radnih mjesta - istakla je šef gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Ankica Todorović.
 
Todorovićeva je naglasila da učešćem u obukama u InCOR-u polaznici stiču nova, savremena znanja i vještine, u skladu sa zahtjevima tržišta, te na taj način unaprijeđuju svoje poslovanje. Takođe, korišćenjem savremenih alata i opreme, sa ciljem digitalne transformacije kroz unaprijeđenje sopstvenih procesa rada i proizvodnje, otvaraju im se nove poslovne mogućnosti i tržišta.
 
- Nakon završetka obuka, sproveli smo anketu polaznika o znanju i iskustvu stečenom kroz obuku, kao i o kvalitetu predavača i obuke, i dobili smo veoma dobre ocjene u svim oblastima, a njihovi prijedlozi su nam značajni i za rad InCOR-a u budućnosti. Nakon završetka perioda godišnjih odmora, 8. i 9. septembra, u InCOR-u ćemo održati Inovacioni izazov „BIJELjINA STARTUP DRILL 2022“. Javni poziv i obrazac za prijavu na Inovacioni izazov će biti objavljeni na sajtovima Grada Bijeljina u julu 2022. godine, a zainteresovani će o objavljivanju Javnog poziva biti obaviješteni putem sajta i društvenih mreža Grada Bijeljina, kao i putem medija - dodala je Todorovićeva.
 
Obuku „SEO copywriting  i optimizacija internet stranice“ realizovali su stručnjaci iz agencije „Web studio“ Mostar, koji imaju preko deset godina iskustva u digitalnom marketingu, sa preko 400 ostvarenih projekata i klijentima u BiH i inostranstvu, te predaju na Akademiji digitalnog marketinga.