Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Poziv na 4. Međunarodne poslovne susrete


Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju vas 4. Međunarodni forum o saradnji, u okviru Evropske mreže preduzetništva.
Forum će biti održan 15. i 16. novembra 2018. godine u Grand hotelu Tornik na Zlatiboru.
Forum će na jednom mjestu okupiti privrednike iz zemalja regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija, kao i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi, s ciljem razmjene iskustva, promocije proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i saradnje.
Tema ovogodišnjeg Foruma su programi finansijske podrške malim i srednjim preduzećima (MSP), a biće održane i panel diskusije o dostupnim finansijskim fondovima za MSP, mogućnostima unapređenja prekogranične saradnje, regionalnom razvoju i razmjeni iskustava zemalja članica EU i zemalja Zapadnog Balkana u ovom domenu.
Centralni događaj Foruma su Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere iz Republike, Srpske, Srbije, Turske, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine i dr.
Poslovni susreti će pružiti mogućnost da se direktno promovišu aktivnosti, proizvodi i usluge, uspostave novi poslovni kontakti i pronađu poslovni partneri. Ovaj događaj je idealna prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera.
Na Forumu i Međunarodnim poslovnim susretima biće obuhvaćeni sljedeći sektori:
· Prehrambena industrija
· Metalska industrija
· Drvna industrija i industrija namještaja
· Građevinska industrija
· Tekstilna industrija
· Automobilska industrija
· IT
· Industrija plastike i proizvoda od plastike
· Turizam
Učešće na Forumu je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 12. novembar 2018. godine putem linka: http://zlatibor2018.talkb2b.net/.