Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Obavještenje o raspisivanju Izbora za članove Savjeta mjesnih zajednica Grada Bijeljina




Skupština Grada Bijeljina, na sjednici održanoj 23. februara 2022. godine, donijela je Odluku o raspisivanju Izbora za članove Savjeta mjesnih zajednica na području Grada Bijeljina, broj 01-022-4/22, koja je objavljena u Službenom glasniku  Grada Bijeljina, broj 4/22, 24.02.2022. godine.

Izbori za članove Savjeta mjesnih zajednica na području Grada Bijeljina će biti održani 10. aprila 2022. godine (nedjelja) u svim mjesnim zajednicama Grada Bijeljina, u vremenu od 8 do 16 časova.
 

Obavještenje o raspisivanju Izbora za članove Savjeta mjesnih zajednica Grada Bijeljina se nalazi na internet stranici Gradske izborne komisije (na sledećem linku: https://gradbijeljina.org/sr/1724.gradska-izborna-komisija.html) i oglasnoj tabli Grada. U Obavještenju su, pored ostalih informacija, navedeni rokovi za preduzimanje određenih izbornih aktivnosti Izbora za članove Savjeta mjesnih zajednica na području Grada Bijeljina.

 

Za sve potrebne informacije možete se obratiti Gradskoj izbornoj komisiji Bijeljina, koja je nadležna za provođenje izbora, na broj telefona 055/211-930, adresu elektronske pošte [email protected] ili lično u kancelariji Gradske izborne komisije, koja se nalazi u ulici Patrijarha Pavla br. 1, tj. na prvom spratu Centra za kulturu "Semberija".