Official web site of
The City of Bijeljina

Јавни позив за подршку инвестицијама за унапређење и развој руралне/локалне тржишне инфраструктуреЕУ4АГРИ обавјештава све потенцијалне подносиоце пријава на "Јавни позив за додјелу бесповратних средстава инвестицијама за унапређење и развој руралне/локалне тржишне инфраструктуре у Босни и Херцеговини" да је процес подношења пројектних приједлога, те цјелокупне пројектне документације, омогућен искључиво путем wеб странице javnipoziv.undp.ba.

Корисничко упутство за подносиоце пријава путем онлине система пројекта ЕУ4АГРИ, доступно је на овом линку заједно са видео инструкцијама за регистрацију и пријаву у систем, те кориштење онлине система. Техничка питања, везана за кориштење система, могу се поставити искључиво путем маил адресе [email protected], најкасније до 03. децембра 2021. године у 12 часова. На упите који стигну послије наведеног рока неће бити одговарено.

Рок за подношење пројектних пријава  је 08. децембар 2021. године у 17 часова.

Напомињемо да је овај начин пријаве тренутно омогућен само на отворени Јавни позив за додјелу бесповратних средстава инвестицијама за унапређење и развој руралне/локалне тржишне инфраструктуре у Босни и Херцеговини. Пријаве достављене другим путем неће бити узете у разматрање.

Додатна питања која су директно везана за инвестиције (нпр. прихватљивост инвестиције или подносиоца, структура трошкова, критерији јавног позива и сл.) се достављају путем формулара за питања на веб-страници пројекта https://eu4agri.ba/postavi-pitanje, до 26.11.2021. године.

Подсјећамо подносиоце пријава да прије постављања питања пажљиво прочитају документ "Смјернице за подносиоце пријава" и објављена питања и одговоре везане за овај јавни позив, обзиром да пројекат неће одговарати на већ одговорена питања.