Official web site of
The City of Bijeljina

ПОЗИВ ЗА ДОПРИНОС ОЗЕЛЕЊАВАЊУ СЕМБЕРИЈЕУ оквиру акције „Април - мјесец чистоће“ и уз подршку бројних организација, удружења, јавних установа и предузећа, Град Бијељина ће извршити озелењавање низа локација у урбаном и сеоским подручјима Семберије. Ове године биће засађен рекордан број садница у односу на претодне године акције „Април - мјесец чистоће“, јер више дрвећа и других врста зеленила значи здравију животну средину, ублажавање посљедица климатских промјена, односно, екстремно високих температура љети и чистији ваздух зими, али и љепши изгледа наших улица и насеља.

Вјерујући да у Бијељини живе бројни друштвено одговорни грађани, односно, послују друштвено одговорна предузећа, Градска управа позива све који могу и желе, да донирањем садница дрвећа и других биљних врста подрже напоре да наш град и села буду зеленији и здравији, а да овогодишњи обим озелењавања још убједљивије обори рекорд. Подршком озелењавању града и села, донатори садница ће се уписати у природну историју Семберије на најљепши начин, а својој и будућим генерацијама оставити поклон који расте и сваке године им враћа свјеж кисеоник и даје хладовину кад су најпотребнији.

Донатори садница се могу јавити градском Одјељењу за стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине на број телефона 055 233 174 и 055 233 178.


Хвала вам на друштвеној и еколошкој одговорности.

Град Бијељина