Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Javni poziv za podršku investicijama za unapređenje i razvoj ruralne/lokalne tržišne infrastrukture



EU4AGRI obavještava sve potencijalne podnosioce prijava na "Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama za unapređenje i razvoj ruralne/lokalne tržišne infrastrukture u Bosni i Hercegovini" da je proces podnošenja projektnih prijedloga, te cjelokupne projektne dokumentacije, omogućen isključivo putem web stranice javnipoziv.undp.ba.

Korisničko uputstvo za podnosioce prijava putem online sistema projekta EU4AGRI, dostupno je na ovom linku zajedno sa video instrukcijama za registraciju i prijavu u sistem, te korištenje online sistema. Tehnička pitanja, vezana za korištenje sistema, mogu se postaviti isključivo putem mail adrese [email protected], najkasnije do 03. decembra 2021. godine u 12 časova. Na upite koji stignu poslije navedenog roka neće biti odgovareno.

Rok za podnošenje projektnih prijava  je 08. decembar 2021. godine u 17 časova.

Napominjemo da je ovaj način prijave trenutno omogućen samo na otvoreni Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama za unapređenje i razvoj ruralne/lokalne tržišne infrastrukture u Bosni i Hercegovini. Prijave dostavljene drugim putem neće biti uzete u razmatranje.

Dodatna pitanja koja su direktno vezana za investicije (npr. prihvatljivost investicije ili podnosioca, struktura troškova, kriteriji javnog poziva i sl.) se dostavljaju putem formulara za pitanja na veb-stranici projekta https://eu4agri.ba/postavi-pitanje, do 26.11.2021. godine.

Podsjećamo podnosioce prijava da prije postavljanja pitanja pažljivo pročitaju dokument "Smjernice za podnosioce prijava" i objavljena pitanja i odgovore vezane za ovaj javni poziv, obzirom da projekat neće odgovarati na već odgovorena pitanja.