Official web site of
The City of Bijeljina

МЕЂУСТРАНАЧКИ САСТАНАК ЗА ШЕСТУ РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ



Одлуке о додјели субвенција за новорођену дјецу и о субвенционисању предшколског образовања и васпитања за дјецу у приватним вртићима требало би да буду разматране на наредној сједници Скупштине града Бијељина у петак, 16. јула, рекао је предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић након састанка представника парламентарних политичких странака.

"До сада је пристигло 28 тачака дневног реда, а да се током дана очекује да пристигне још неколико“, додао је Ђурђевић.

Он је навео да је ријеч о тачкама које се односе на имовинско-правна питања, затим информације Министарства унутрашњих послова Републике Српске -
Полицијске управе Бијељина, извјештаји о раду са планом рада одређених јавних предузећа и јавних установа, неколико програма, као и Програм развоја спорта који је на претходној сједници враћен на дораду.

Ђурђевић је рекао да је усаглашено да извјештаји о раду и програму рада "Водовода", "Комуналца" и Центра за социјални рад буду послати одборницима и објављени на сајту Града.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић рекао је да је данас договорено да, у складу са поштовањем епидемиолошких мјера, буде одржана још једна сједница локалног парламента са активним учешћем свих градских ресорних одјељења.

​Сједница са почетком у 10.00 часова биће одржана у скупштинској сали Центра за културу.