Official web site of
The City of Bijeljina

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ ПОВОДОМ ДАНА МЛАДИХ



Поводом Међународног Дана младих, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је упутио честитку младим Града Бијељина у којој је, између осталог, речено :

Поштовани омладинци,

Желим вам срећан 12. август – Међународни дан младих. Нека вам овај дан буде подсјетник да младе генерације имају огроман потенцијал и да само ви, млади, можете свијет учинити бољим.
Међународни дан младих обиљежава се са циљем укључивања младих у друштво, са циљем да млади  покажу свој потенцијал, знање, да својим идејама, ентузијазмом, активношћу и својом снагом привуку пажњу на важна питања која се тичу квалитетa живота младих и других глобалних питања.

Ми у Градској управи Бијељина улажемо огромне напоре да створимо амбијент у коме ће млади људи имати боље услове за живот и рад, почев од образовања, преко улагања у развој културе и спорта до напора да створимо нова радна мјеста. Посао, наравно, није завршен и зато је помоћ и подршка младих у овим настојањима пресудна како би сви заједно нашу Бијељину и Семберију сачували као мјесто у које ће људи свих генерација радо долазити и остајати.