Official web site of
The City of Bijeljina

Подршка Града изради научних радова

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић је потписао данас уговоре о суфинансирању израде научно-истраживачких радова са четворо студената докторских и магистарских студија из Бијељине који су били најбоље пласирани на конкурсу Града Бијељина за суфинансирање израде ових радова.

Израда докторске тезе „Утицај конјуговане линолне киселине на производне  резултате, квалитет меса и производе од меса товних свиња“ Срђана Пантића из Дворова биће финансијски подржана износом од 2.000 конвертибилних марака. Износом од 1.000 КМ биће суфинансирана израда мастер-радова „Управљање ризиком пласмана средстава осигуравајућих компанија“ Наташе Тешић из Бијељине, „Примена факторијалних огледа “ Владана Тодића из Бијељине и „Изазови развоја позоришних дјелатности у Бијељини у  контексту друштвено-економских промјена с краја 20. и почетка 21. вијека“ Данке Жугић из Бијељине.

Град Бијељина већ низ година финансијски подржава израду научно-истраживачких радова постдипломаца из Бијељине, с циљем да подржи останак и рад младих научних радника у овој средини.