Official web site of
The City of Bijeljina

УПРИЛИЧЕН СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПОВОДОМ ЈУБИЛЕЈА ФК „ЈЕДИНСТВО“ ИЗ БРОЦА



Поводом 90 година  постојања фудбалског клуба „Јединство“ из Броца градоначелник Љубиша Петровић уприличио је пријем за екипе ветерана и званичне делегације које долазе из Србије, Португалије, Турске, Бугарске у Центру за културу Семберија.

Петровић је свим гостима зажелио добродoшлицу у Бијељину, уз увјерење да ће се Семберци и Брочани приказати као добри домаћини и, у добром здрављу, спортском расположењу и фер плеју, дружити још много наредних година.
„Ово је значајан датум у историји клуба, а обавеза фудбалског клуба и локалне заједнице је да заједно даље унапређују сарадњу, уз свесрдачнију и свеобухватнију подршку. Подршка испред градске управе у развоју спорта, спортске атмосфере и практиковања фер плеја неће изостати ни у наредном периоду“, додао је Петровић.

Биће одржано низ фудбалских манифестација, заступљене ће бити све селекције од оних најмалађих до оних најстаријих.
„Наш рад може свима другима служити за примјер и зато смо срећни и поносни“, рекао је Душко Тојић предсједник ФК „Јединство“.

Одиграће се четири до пет утакмица, углавном ветерани и гости из Бурсе, Барцелоса, Старе Загоре, Ниша и Београда.
„За наш клуб ово је риједак и велики јубилеј и желимо то на достојанствен начин да обиљежимо, да сви гости који су дошли из Србије, Бугарске, Турске и Португалије буду угошћени и да се осјећају као код своје куће“, нагласио је Мирослав Митровић, члан организационог одбора за обиљежавање јубилеја.

Након одиграних утакмица одржана је Фудбалска академија, а овом приликом градоначелник Петровић је уручио плакету представницима 
„Јединства“. Захвалнице клуба су уручене бројним ветеранима, спонзорима, пријатељима и сарадницима клуба.