Official web site of
The City of Bijeljina

БЕОГРАДСКА „ЛАСТА“ У РАДНОЈ ПОСЈЕТИ БИЈЕЉИНИ


 

Градоначелник Љубиша Петровић разговарао је данас са са представницима београдског предузећа „Ласта“, које би савјетодавно својим знањем и искуством помогло да грађани Бијељине у наредном периоду добију квалитетан превоз и саобраћај.

Након састанка посјетили су  и градилиште нове Аутобуске станице у Бијељини.

Директор предузећа „Ласта“ Владан Секулић изјавио је да нова станица у Бијељини представља модеран објекат.

„Презадовољни смо оним што смо могли да видимо. Велика ствар је да грађани Бијељине имају овако модеран објекат Аутобуске станице. Наша компанија наредне године слави 75 година постојања тако да себи можемо дозволити да се појавимо у једној савјетодавној улози. „Ласта“ је спремна да аплицира и да се укључи како би грађани Бијељине добили квалитетан превоз. Ми то са својим капацитетима можемо да преузмемо“, изјавио је директор београдске „Ласте“ Владан Секулић.

Градоначелник Љубиша Петровић додао је да је у пријатељској атмосфери разговарано о питањима која се односе на функционисање нове Аутобуске станице и организовање саобраћаја у граду.

„Од предузећа „Ласта“ и генералног директора добили смо квалитетне информације о функционисању градског саобраћаја у другим локалним заједницама. Они су наши искрени пријатељи у проналажењу рјешења која ће грађанима понудити функционалан градски и приградски превоз. Из њихових практичних сазнања и богатих искустава преузећемо све оно најбоље. Отворени смо и опредијељени за сарадњу у смислу организовања функционалног и безбједног превоза путника и организовања градског и приградског превоза“, изјавио је Петровић.

Нова Аутобуска станица изграђена је на површини од 13.115 метара квадратних са три долазна и седам полазних перона и 12 паркинг‐мјеста за аутобусе, са паркинг површином за паркирање путничких возила. Укупна вриједност Уговора је 3.200.000 КМ.