Official web site of
The City of Bijeljina

ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ФК „РАДНИК“



На Скупштини је било присутно 15 делегата који су били једногласни приликом именовања нове управе, а на новоизабраним члановима је да оправдају указано повјерење - све у циљу стабилизације Радника и стварања стабилног премијерлигаша.

Младен Крстајић се вратио у клуб као члан Скупштине, а за предсједника клуба изабран је Љубомир Стевић.

Управни одбор чине у саставу: Љубомир Стевић предсједник. Чланови: Славен Ристић, Јован Гајић, Миленко Стевановић, Слободан Ловрић, Светозар Остојић.

Генерални директор Радника је Небојша Томић.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је обећао да ће Градска управа убудуће на вријеме измиривати финансијске обавезе према ФК Радник.

Скупштина протекла је у ефикасном раду, а на самом почетку градоначленик Љубиша Петровић је својом одлуком опозвао 11 бивших делегата и на њихово мјесто именовао нове чланове Скупштине.

Пошто су недавно изабрани предсједник клуба и чланови УО поднијели оставке на те функције, они су и формално разријешени на вечерашњој сједници, те је изабран нови.

​Радник је нову сезону Премијер лиге обзиром на ситуацију у клубу отворио сасвим солидно. Након уводна два пораза у посљедња два кола остварени су неријешени резултати против фаворизованих Широког Бријега и Вележа.