Official web site of
The City of Bijeljina

СТАМБЕНО ЗБРИЊАВАЊЕ РАСЕЉЕНИХ ПОРОДИЦА



​Увођењем извођача радова у посао, у присуству представника Републичког секретаријата за расељена лица и миграције Републике Српске, надзора и представика Градске управе Града Бијељина, 25. августа ове године у Бијељини је почело остваривање потпројекта „БиХ 6“ у оквиру државног пројекта Регионалног стамбеног програма за породице из категорије расељених лица на територији Града Бијељина.

У оквиру овог потпројекта биће изграђена четири стамбена објекта (у Пучилама, Патковачи и Међашима), реконструисана два стамбена објекта (у Новом насељу Јања и Трњацима) и санирана два стамбена објекта (у Бијељини и Трњацима).

Споразумом о сарадњи на спровођењу потпројекта „БиХ 6“ су раније потписали Министарство за људска права и избјеглице БиХ, Републички секретаријат за расељена лица и миграције Републике Српске и Град Бијељина, а њим је, између осталог, предвиђено да Града Бијељина обезбиједи све неопходне сагласности и дозволе из надлежности локалне управе, прикључке на комуналије, приступне путеве и изврши остале послове који се по својој природи сматрају пословима Града.