Official web site of
The City of Bijeljina

НОВИ КАМИОНИ ЗА „КОМУНАЛАЦ“



Прикупљање и одвожење комуналног отпада на територији града Бијељина од сада ће бити додатно унапријеђенo, с обзиром на то да је бијељинско јавно комунално предузеће А.Д. „Комуналац“ набавило једно ново и два половна возила за одвоз отпада.
Возила  која су набављена за „Комуналчев“ возни парк су запремине товарног простора 8, 16 и 22 метара кубних. Ова инвестиција у коју је уложено  534.105 конвертибилних марака је прва инвестиција у обнављању возног парка након 2018. године. Она је примјер доброг пословања предузећа, које је увијек у служби и интересу грађана.
- Ова возила ће се користити за одвоз отпада у ужем центру града, а по потреби и на ширем терену који је у складу са Одлуком о прикупљању, одвожењу и депоновању комуналног отпада у надлежности АД "Комуналац" Бијељина. Набавком камиона, стекли су се услови за додатно побољшање квалитета услуга овог јавног комуналног предузећа, али и за побољшање услова рада радника који раде на прикупљању отпада. Ово је још један од начина којим је омогућено да квалитет услуга које пружамо грађанима буде на вишем нивоу - саопштено је из „Комуналца“.