Official web site of
The City of Bijeljina

Пријем за учеснике фестивала Дјеца пјевају Семберији



У просторијама Грдаске управе данас је организован пријем за учеснике овогодишњег дјечијег музичког фестивала „Дјеца пјевају Семберији“.
 
У име Градске управе добродошлицу најмлађим музичким надама су пожељели менаџер Града Татјана Пантић и шеф Кабинета градоначелника Милан Лазаревић.
 
Међу гостима на пријему је било и оних којима ово није прво учешће на овом фестивалу, односно оних који имају завидно искуство у наступима пред домаћом публиком.
 
У Центру за културу „Семберија“ вечерас од 17 часова ће, осим основаца из Семберије, наступити и бројни гости из окружења, а као што то традиција налаже, учествују дјеца, ученици основних школа млађег и старијег узраста. Најмлађи учесник ове године има само шест година.
 
Данашње окупљање у градској кући је било право уживање у вокалним способностима најмлађих суграђана којима је ово било својеврсно загријавање пред вечерашњи наступ, јер нису крили жељу да интерпретирају нумере којима ће се представити широј публици.
 
Изражавајући задовољство што им је припала част да угосте будуће музичке звијезде, и менаџер Града и шеф Кабинета градоначелника су истакли сагласност у чињеници да док подржавамо младе и талентоване ученике, стварамо већ данас залог за свјетлију будућност и поновили да Градска управа остаје опредијељена у пружању подршке култури и умјетности, а подржавајући један овакав фестивал, даје допринос културној баштини Семберије.