Official web site of
The City of Bijeljina

Одржан пријем за представнике невладиног сектора
У Градској управи одржан је пријем за представнике организација невладиног сектора, удружења и фондација, регистрованих у Граду Бијељина.
 
- Градска управа је поносна на рад организација невладиног сектора, којих је око 80 регистровано на подручју нашег Града. Наш задатак је да подржимо ентузијазам ових људи и све добре ствари које они раде. У претходној години 3 организације су стекле статус удружења од општег интереса за Град Бијељину и сада их је укупно 17. Такође, у 2021. години финансирали смо и 39 пројеката удружења грађана у Бијељини - истакао је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.
 
Цвија Крајишник из Етно групе „Богојављенска ноћ“ је изразила задовољство сарадњом са Градском управом у претходној години, уз напомену да је Град изашао у сусрет свим разумним захтјевима тог, али и других, удружења.
 
- За нас је веома значајно финансирање пројеката удружења од стране Градске управе, та помоћ Града је пресудна за организацију нашег, већ традиционалног, годишњег „Етно фестивала“ у Дворовима, на коме је учествовало преко 30 удружења из цијелог региона - додала је предсједница Удружења жена „Бели анђео“ из Дворова Радинка Тодић.