Official web site of
The City of Bijeljina

ВЕЛИКИ ГЕСТ МАЛИХ СУГРАЂАНА
У оквиру овогодишњег обиљежавања Дјечје недјеље, на Градском тргу у Бијељини малишани вртићког узраста организовали су, уз помоћ својих васпитача, продајну изложбу производа од рециклираног материјала које су сами направили.

Данашњу изложбу припремила су дјеца из вртића „Чика Јова Змај“, а подршку на Тргу су им пружили и другари из Предшколске установе „Драган и Зоран“.

Најмлађим суграђанима се ове године придружио и градоначелник Љубиша Петровић са сарадницима, а они су му појаснили да традиционално, сваке године, организују продају онога што сами направе у вртићу, те да ће новац од продаје отићи у хуманитарне сврхе.

Директор вртића „Чика Јова Змај“, Славиша Вујановић, појаснио је да се у овој установи баве хуманитарним активност током цијеле године, а не само током Дјечје недјеље - дјеца своје радове излажу у холу вртића и остављају могућност родитељима да их купе по симболичној цијени.

Уз захвалност родитељима који су купили највећи дио изложених предмета, односно радова, Вујановић је навео да одлуку коме ће новац бити прослијеђен доносе Стручно вијеће и Савјет родитеља.