Official web site of
The City of Bijeljina

ЈОШ ЈЕДАН УСПЈЕШАН САЈАМ ЦВИЈЕЋА У БИЈЕЉИНИЗатворен је четврти Сајам цвијећа „У башти наде увијек нешто цвјета“. Приjе додијеле награда и захвалница присутне је забавио познати бијељински акустични дуо ,,Валентина и Дарио".

Прво мјесто и 500 КМ за најљепше уређен штанд на Сајму освојила је Зорица Јовановић из Трњака, друго мјесто и 300 КМ припало је Весни Гребић из Вршана, а треће мјесто однијела је Драженка Трифковић, као и новчану награду од 200 КМ.

Награде и захвалнице је уручио савјетник градоначелника Бијељине Радослав Остојић, који је искористио прилику да се захвали свим учесницима који су одвојили своје вријеме и уложили труд да би овај Сајам задржао свој квалитет и уклопио се у шаролику слагалицу туристичке понуде Града Бијељина.

„Хвала организаторима којима је још једном пошло за руком да Сајам протекне на високом нивоу и да окупе веће број излагача него прошле године. Надам се да ћемо се наредне године окупити поново на Сајму како бисмо посјетиоцима понудили широк асортиман производа уз све додатне садржаје који, сада већ традиционално овај сајам прате “, рекао је Остојић.

Као и претходних година, организатори овог, четвртог Сајма цвијећа били су Град Бијељина, Аграрни фонд и АД „Комуналац“, а ове године учествовала су 24 излагача.