Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

MIA Četbot

Koliko puta ste došli na šalter i shvatili da vam nedostaje još SAMO JEDAN papir?

Zamislite da imate na raspolaganju asistentkinju, koja 24 časa, 7 dana u nedelji može da vam pruži informacije kako da ostvarite neko pravo ili uslugu?

Pitajte Miu, ona vam pruža informacije o procedurama i potrebnoj dokumentaciji za pojedine usluge!

MIA je digitalna gradska asistentkinja (četbot) koja vas vodi kroz određene administrativne procese, pružajući vam informacije i pritom štedjeći vaše vrijeme.

 

MIA je dostupna 24 časa, 7 dana u nedjelji. Sa njom možete da komunicirate putem Vajbera, Fejsbuk Mesindžera, kao i putem veb stranice Gradske uprave.

KAKO MIA MOŽE DA VAM POMOGNE?

Od sada, informacije o koracima i potrebnoj dokumentaciji zatražite od MIE! Ukoliko su vam potrebne informacije o:

MIA će vam uštedjeti vrijeme potrebno za dobijanje informacija o prikupljanju dokumentacije, informacije o taksama, procesima i slično. Zaboravite na odlazak na Gradski šalter, jer mnogo toga možete saznati od MIE i to sa mjesta i u vrijeme koje vi želite!

GDJE RADI MIA?

Započnite konverzaciju klikom na ikonicu za veb čet (u donjem desnom uglu) ili pitajte Miu klikom na ikonicu Vajber platforme. Ako ste korisnik Fejsbuk mreže konverzaciju ćete USKORO moći ostvariti i putem stranice „Grad Bijeljina“.

 

ZAŠTO MIA?

MIA je četbot koji olakšava pružanje javnih usluga, tako što ubrzava postupke i smanjuje potrebu za odlaskom na više gradskih lokacija da bi se završili administrativni procesi, koji su često zakonski obavezni.

 

Četbotovi predstavljaju najsavremenija tehnološka rješenja za komunikaciju i danas zamjenjuju bezbroj korisničkih servisa u razvijenom svijetu..

 

MIA pomaže zaposlenima u Gradskoj upravi da jednolične poslove zamjene složenijim i zanimljivijim, a građanima omogućava da mnogobrojne odgovore dobiju iz svog doma ili neke druge udobne lokacije, u vrijeme kada im najviše odgovara.