Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Paketići iz Langenhagena mališanima iz Bijeljine

2016-12-29

Članovi nevladine organizacije „Pomoć za mlad život“ i građani bratskog grada Langenhagena iz Njemačke i ove godine su kupili novogodišnje paketiće mališanima u Bijeljini. Sto sedamdeset paketića djeci iz socijalno ugroženih porodica, djeci iz Udruženja „Arta“, Medžlisa Islamske zajednice i Udruženja slijepih i slabovidih podijelili su gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i predsjednik Udruženja Željko Dragić sa saradnicima.

Ovom prilikom gradonačelnik Mićić je podsjetio da su početne veze koje je ova Organizacija uspostavila između ljudi i administracija dva grada vremenom dovele do bratimljenja i prijateljstva dvije lokalne zajednice i vrlo sadržajne saradnje.

Gospodin Dragić je istakao da je poklanjanje paketića djeci u Bijeljini tradicija koja traje već dvadeset godina i da su do sada uljepšali praznike za nekoliko hiljada djece:

- Osmjesi i radost ove djece su nam samo podsticaj da nastavimo da radimo na isti način i preko humanitarnih akcija učvršćujemo prijateljstvo naša dva grada – istakao je predsjednik Organizacije „Pomoć za mlad život“.