Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

ODRŽAN MEMORIJALNI TURNIR U ČAST BRANKA STEVIĆA


Foto: Gordana Perić Živanović


Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Ljubiše Petrovića, a u organizaciji FK „Omladinac“, u Gornjoj Čađavici je jučeodržan, osamnaesti put po redu, memorijalni fudbalski turnir „Branko Stević“. Prvi kapiten ovog kluba bio je upravo Branko Stević. Njemu u čast juče su se u fudbalskom umijeću nadmetale četiri ekipe.

Titula pobjednika Turnira pripala je FK „Ljeljenča“, dok je drugoplasirani bio FK „Koviljuša“. Fudbaleri FK „Rudar“ bili su treći, a klubu organizatoru pripala je četvrta pozicija.

Podršku ovom tradicionalnom sportskom okupljanju, svojim prisustvom,  dao je i grdaonačelnik Petrović, koji je tom prilikom još jednom nagasio da su sportske manifestacije izuzetno važne  za našu lokalnu zajednicu.

U ime organizatora, Milenko Zelenović je izrazio posebnu zahvalnost gradonačelniku Ljubiši Petroviću na podršci koju je pružio ljubiteljima fudbala i poštovaocima Branka Stevića, koji je bio jedan od osnivača FK „Omladinac“, ali i prvi čovjek Opštine Bijeljina.

Semberija je još jednom pokazala izražen sportski duh i činjenicu da izuzetno poštuje sve ono što je u sferi sporta, tj. fudbala, u nasljeđe ostavio Branko Stević.