Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Priznanje gradonačelniku Mićiću

Nezavisna agencija za izbor najmenadžera iz Zenice, Evropsko udruženje menadžera i časopis "Euromanager" od 1995. godine organizuju godišnji izbor najuspješnijih menadžera u BiH, a trinaest puta su proglasili i najuspješnije menadžere u regionu. Ovogodišnji dobitnici priznanja su proglašeni na svečanosti u Banskom dvoru u Banjaluci.

Žiri ovogodišnjeg izbora najmenadžera je u kategoriji lokalne uprave dodijelio specijalno priznanje gradonačelniku Bijeljine Mići Mićiću koji je proglašen za najgradonačelnika decenije i najmenadžera BiH za 2015. godinu. Kako je navedeno u obrazloženju, gradonačelnik Mićić je ovo priznanje dobio za izvanredne dugogodišnje rezultate u razvoju Grada, kontinuirano ulaganje u infrastrukturu, izuzetan doprinos u stvaranju ambijenta za bolji život građana i razvoj Bijeljine u cjelini.

Priznanja su dodijeljena u nizu kategorija, a pored gradonačelnika Bijeljine, za najnačelnika decenije izabran je načelnik opštine Centar Sarajevo. Ličnost godine po ocjeni žirija je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Mirko Šarović.

Izborom najuspješnijih menadžera pokušavamo doprinijeti promjeni sistema vrijednosti u kojem treba da počnu da se cijene oni koji doprinose razvoju ekonomije i koji prave nove vrijednosti, istaknuto je prilikom dodjele priznanja u Banskom dvoru.