Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Bogatija praznična trpeza za korisnike Narodne kuhinje

2017-01-06

Korisnici Narodne kuhinje u Bijeljini su, kao i prethodnih godina uoči Božića,  dobili praznične pakete hrane. Pakete su obezbijedili Gradska uprava Grada Bijeljina, tradicionalni donatori - preduzeća „Spektar drink“, „Mocart“ i mljekara „Dule“, a ove godine u humanu akciju se uključila i porodica Ljubojević iz Vršana, kao i porodica Pavić iz Melburna koja već duže vremena pomaže rad Narodne kuhinje u Bijeljini. Paketi hrane su bili obogaćeni pečenjem, mesnim prerađevinama, sokovima, kolačima i mliječnim proizvodima.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je prisustvovao podjeli paketa hrane na punktu Narodne kuhinje u mjesnoj zajednici Bogdanovića plac. Ovom prilikom, on se zahvalio donatorima koji već godinama pomažu nastojanje Gradske uprave da socijalno najugroženijim stanovnicima Bijeljine olakšaju svakodnevni život, a pogotovo da učini velike praznike ljepšim:

- Nažalost, ne smanjuje se potreba za radom Narodne kuhinje. Trenutno na nekoliko punktova u Bijeljini i Janji 250 stanovnika svakodnevno dobija kuvane obroke, a ove praznične akcije su naš skromni doprinos da se i u njihovim domovima osjeti radost praznika - naglasio je gradonačelnik Mićić.