Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Bijeljina proslavila Dan Republike


 
Uz zvuke hitova „Beogradskog sindikata“ i mlade Pavline Radovanović na Trgu kralja Petra I Karađorđevića, ali i vatromet i bakljadu u organizaciji navijača sportskih klubova, Bijeljina je proslavila Dan Republike.
Obraćajući se okupljenim građanima, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je poručio da ne postoji bolji način nego da se sa sugrađanima i gostima iz bratske metohijske opštine Peć-Goraždevac, uz muziku proslavi 32. rođendan Republike Srpske.
- Želimo svim ljudima koji žive u Republici Srpskoj da imaju dobro zdravlje prije svega i da i Republika Srpska bude zdrava i uvijek ispunjena napretkom i razvojem. Za to moramo da se izborimo, jer imamo i društveno-negativnih pojava, a naše opredjeljenje je borba da svakom čovjeku omogućimo bolje uslove za život i rad, a naša Republika Srpska imala što više stanovnika. U narednom periodu treba zajedno da uradimo još mnogo pozitivnih stvari i zato u tu borbu treba uključiti sve sugrađane koji žele dobro našoj Republici Srpskoj - bio je jasan gradonačelnik Petrović.