Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

„Recite DA!“ – prvo kolektivno vjenčanje u Bijeljini



Kruna ovogodišnjih „Pantelinskih dana“ biće ona najljepša – mladenačka. Naime, po prvi put u Bijeljini, ali i po prvi put u Republici Srpskoj, biće organizovano kolektivno vjenčanje koje će biti održano 11. avgusta.

Kao pokrovitelj ove nesvakidašnje manifestacije, Grad će, u saradnji sa partnerima, za 20 parova koji se prvi prijave obezbijediti odijelo za mladoženju, vjenčanicu, profesionalno šminkanje i frizuru za mladu, profesionalno fotografisanje, prevoz kočijama i limuzinama do Etno-sela „Stanišići“, gdje će za parove biti obezbijeđen svečani ručak, a takođe će finansirati i sve administrativne troškove sklapanja braka. Pored ovoga, mladence očekuje još mnogo lijepih iznenađenja.

Gradska uprava poziva sve zainteresovane parove, širom Republike Srpske, da se za učešće prijave najkasnije do 30. juna i iskoriste priliku da svoja imena upišu na jednu od najljepših stranica istorije Grada Bijeljina. 

Parovi se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije putem elektronske pošte na adresu [email protected] ili na broj telefona 055/233-121 svakim radnim danom od 11 do 15 časova.