Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Mićić: Pobjeda neupitna

Gradonačelnik Bijeljine i kandidat Saveza za promjene za novi gradonačelnički mandat Mićo Mićić danas je na konferenciji za medije saopštio da je njegova pobjeda na izborima neupitna i da on u odnosu na protivkandidata Zlatka Maksimovića vodi za 547 glasova:

- Danas jedino možemo da potvrdimo sinoć proglašenu pobjedu. Na osnovu svih prebrojanih listića i zapisnika koje imamo, ja sam u prednosti smo za 547 glasova, što je sasvim dovoljno za konačnu pobjedu, s obzirom da oko 600 glasova iz inostranstva ne može promijeniti rezultat. Pored toga, važno je i da je SDS pobjednik na ovim izborima, s obzirom da je dobila više glasova i od SNSD i PDP, koji su, druga i treća stranka po broju dobijenih glasova – istakao je Mićić.

On je procijenio da će SDS imati devet odbornika u lokalnoj skupštini, odnosno, jednog više u odnosu na dosadašnjih osam:

- Za Bijeljinu je karakteristično da je na izborima učestvovalo mnogo malih stranaka koje su osvojile manje glasova nego što se očekivalo. U narednih nekoliko dana počećemo konsultacije sa predstavnicima parlamentarnih stranaka oko sastava novog kabineta i razgovaraćemo sa svim političkim subjektima, osim sa onim koji su izdali SDS. Naš cilj je jaka skupštinska većina i lokalna uprava koju će činiti sposobni ljudi, spremni da na kvalitetan način dorinesu razvoju ovog Grada – bio je jasan Mićić.