Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić u humanitarnoj šetnji u Ugljeviku

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prisustvovao je Drugoj atletskoj uličnoj trci u Ugljeviku i uzeo učešće u humanitarnoj šetnji posvećenoj oboljelima od celebralne paralize i multiple skleroze u ovoj opštini.

- Zadovoljstvo mi je da učestvujem u jednoj od brojnih manifestacija koje se održavaju u Ugljeviku, pogotovo što je riječ o sportsko-humanitarnoj akciji. U Bijeljini takođe imamo brojna dešavanja ove vrste kojima promovišemo zdrav način života, ali pomažemo i našim sugrađanima koji imaju narušeno zdravlje. Veliki broj građana, pogotovo mladih, koje vidim na ulicama Ugljevika su najbolja potvrda da je ova manifestacija uspješno organizovana i može biti primjer za organizovanje sličnih manifestacija, poručio je gradonačelnik Mićić.

Sportski dan u Ugljeviku su obilježile trke cicibana do sedam godina uzrasta na 100 metara, trke pioniora 2008, 2007 i 2006. godišta na 200 metara i trke pionira 2005, 2004, i 2003. godišta na 400 metara. Glavnu trku na 10 kilometara, na koju se prijavilo 145 učesnika iz BiH i Srbije otvorio je načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić.