Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Proširenje vodovodne mreže u Ledincima

2016-06-27

U naselju "Knez Ivo od Semberije" u mjesnoj zajednici Ledinci danas je počela izgradnja vodovodne linije u dužini od 725 metara na koju će biti priključeno oko 70 domaćinstava. Vrijednost radova je 46.000 konvertibilnih maraka, od čega su 20 odsto obezbijedili mještani, a 80 odsto sredstava je izdvojeno iz budžeta Grada. Izvođač radova je bijeljinsko preduzeće "Vodovod i kanalizacija", a u planu je da se radovi završe za oko sedam dana.

Početku radova je prisustvovao gradonačelnik Mićić koji je najavio da će sljedeći infrastrukturni projekat u ovom naselju biti izgradnja kanalizacije i završetak sportskih terena, a da će asfaltiranje ulica uslijediti najvjerovatnije sledeće godine:

- Ovo je mlado naselje i treba još dosta da se uradi. Srećom, mještanima i mladima u ovom naselju je stalo da žive u lijepom okruženju i Gradska uprava ostvaruje dobru saradnju sa njima, ocijenio je gradonačelnik Mićić.

Pored ove linije vodovoda u Ledincima, u toku 2016. godine na teritoriji Grada Bijeljina će biti građene još 24 vodovodne linije za šta je u gradskom budžetu obezbijeđeno 250.000 KM.​