Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Odluka o odabiru korisnika bespovratnih finansijskih sredstava na ime finansijske pomoći samostalnim preduzetnicima u cilju ublažavanja posljedica pandemije Korona virusa




Nakon sprovedenog Javnog poziva za dodjelu podsticajnih sredstava i okončanja žalbenih postupaka, a na prijedlog Komisije za provođenje postupka i na osnovu konačne liste krajnjih korisnika sredstava, Gradonačelnik Bijeljine donio je Odluku o odabiru korisnika bespovratnih finansijskih sredstava na ime finansijske pomoći samostalnim preduzetnicima u cilju ublažavanja posljedica pandemije Korona virusa.

Komisija je u postupku konstatovala da je ukupno podnešeno 312 prijava, od kojih 282 prijave ispunjavaju i 30 prijava ne ispunjava uslove iz Javnog poziva. Iznos odobrenih bespovratnih finansijskih sredstava na ime pomoći po svakom korisniku je 709,00 konvertibilnih maraka.
 
U prilogu se nalaze Odluka o odabiru korisnika bespovratnih finansijskih sredstava na ime finansijske pomoći samostalnim preduzetnicima u cilju ublažavanja posljedica pandemije Korona virusa i Konačna lista krajnjih korisnika sredstava koji ispunjavaju uslove iz javnog poziva sa iznosima odobrenih finansijskih sredstava.