Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Podrška uspješnim ljudima Bijeljine


Gradski menadžer Miloš Stevanović organizovao je prijem za Bracu Gajića, internet preduzetnika i animatora sa milionskim pregledima objava na društvenim mrežama.
- Prepoznali smo Bracu Gajića kao  uspješnog mladog preduzetnika, koji privlači veliku pažnju javnosti na osnovu objava na svom jutjub kanalu, a na osnovu čega ostvaruje i zaradu. Njega uglavnom prate djeca i mladi do 15 godina starosti, ali i njihovi roditelji. On je na neki način postao internet-brend Grada Bijeljina, ali i čitave Republike Srpske i BiH, s obzirom na milionske preglede koje ostvaruje, zbog čega smo mu izuzetno zahvalni - istakao je Stevanović.
Braco Gajić je naveo da mu je zadovoljstvo što je Gradska uprava prepoznala njegov značaj i kvalitet.
- Nastojaću da preko svojih objava što više promovišem i naš Grad, jer postoji mnogo lijepih stvari koje treba da budu što više dostupne javnosti preko interneta - istakao je Gajić, koji se zahvalio Gradskoj upravi i gradskom menadžeru na podršci.
Njegove objave mogu da se pronađu na instagramu i na jutjub kanalu pod imenom Braco Gajić.

Takođe, u okviru promocije društvenih i kulturnih dešavanja, a na prijedlog Odjeljenja za društvene djelatnosti, Gradski menadžer je danas predstavio javnosti bijeljinskog pisca Ognjena Avlijaša i njegovu knjigu „Šetač u stroju“ koja govori o studentskim protestima u Beogradu 1996. i 1997. godine, ali i o ljubavi i prijateljstvu koje se prožimaju kroz ove događaje.
- Ova knjiga je u velikom broju knjižara u Beogradu rasprodata i Gradska uprava je ponosna što može da najavi da će biti generalni pokrovitelj i organizator promocije ove knjige u Bijeljini, krajem septembra - najavio je Stevanović.
Avlijaš, koji je i poznati bijeljinski advokat, zahvalio se na podršci Gradske uprave i istakao da se nada da će, nakon promocije, knjiga biti dosta čitana i u Bijeljini.
Na današnjoj konferenciji za novinare doktor stomatologije  Mladen Mišeljić, koji je i predsjednik Komore stomatoloških doktora Republike Srpske,  najavio je održavanje Međunarodnog simpozijuma o hirurško-protetskom zbrinjavanju pacijenata koji će biti održan u subotu, 8. septembra, sa početkom u 10,00 časova. Organizatori Simpozijuma su stomatološke komore Republike Srpske, Srbije i Crne Gore i Regionalna bolnica „Sveti Vračevi“.
- Hvala Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj i Gradskoj upravi Grada Bijeljina na podršci za održavanje simpozijuma - naveo je dr Mišeljić, dodajući da će glavna tema simpozijuma biti implantologija, kao sve aktuelnija tema u stomatologiji.