Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Bijeljina nastavlja da ulaže u seosku infrastrukturu




Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović obišao je gradilište u Čengiću, gdje je u toku asfaltiranje dionice nekategorisanog puta u zaseoku Mršići, dužine 713 metara.

Gradonačelnik Petrović naglasio je da asfaltiranje puta u Čengiću, kao i nedavno završeni putevi u Gornjem Kojčinovcu i Glavičicama, potvrđuju da nema zastoja u realizaciji predviđenih infrastrukturnih projekata, uprkos privremenom finansiranju Grada.

 
- Vrijednost radova je 73.300 konvertibilnih maraka, Grad je obezbijedio 70 odsto sredstava, a ostatak mještani. Ovo je četvrta dionica koju asfaltiramo od kako je Gradska uprava u privremenom finansiranju, a sledeće sedmice je planirano asfaltiranje još jednog puta u Čengiću. Ukupna vrijednost ovih investicija je oko 240.000 KM - zaključio je Bogdan Tadić iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Grada Bijeljina.
 
Mještani Čengića su radosni što je, nakon dugogodišnjeg čekanja, počelo ulaganje Grada u infrastrukturu ove mjesne zajednice.

- Ovo je velika stvar za sve nas i lijepa poruka da su konačno počele da se rade stvari koje nisu politički motivisane i u svrhu predizbornih kampanja – istakao je Nebojša Ljubojević iz Čengića.