Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

HUMANITARNI BAZAR ZA MILENU BOŽIĆ




​U Bijeljini na Gradskom trgu danas je održan humanitarni bazar za liječenje Milene Božić iz semberskog sela Ostojićevo kojoj je, nakon stravične nesreće koju je doživjela na roditeljskom poljoprivrednom imanju, potrebno 100.000 evra za rekonstruktivne operacije lica i glave.

Humanitarni bazar organizovala je Cvija Krajišnik, autor ručnih radova koji izlaze iz "Cicine radionice" iz Janje, koja se zahvalila sugrađanima koji su se odazvali pozivu da posjete bazar.

“Nadam se da će ovo biti još jedan vid pomoći Mileni, da dođe do svog cilja”, izrazila je očekivanje Krajišnik.

Bazar je ponudio široku ponudu proizvoda - od prehrambenih, preko odjeće, do knjiga i školskog pribora.

Podršku sugrađanki Mileni pružio je i gradonačelnik Ljubiša Petrović, pozvavši sve građane Bijeljine, a i šire da uzmu učešće u ovoj humanitarnoj i drugim akcijama, kako bi mladoj djevojci bilo omogućeno da završi liječenje.

"Milena ne samo da je bila vrhunski student, jedna od najboljih iz oblasti prava u ovom gradu, već i sada nakon nesreće koja je zadesila nam pokazuje kako izgleda pravi borac, nesalomivog duha i zaslužuje svu pomoć koju možemo da joj omogućimo", poručio je Petrović.
 
U znak podrške Mileni, Gradonačelnik i organizatori su pustili bijele golubove koji su inače simbol mira, strpljenja , vjere i nade.