Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

HUMANITARNI KONCERT ZA LIJEČENjE MILENE BOŽIĆ



U Bijeljini je sinoć održan humanitarni koncert na kojem su prikupljana sredstva za liječenje Milene Božić, kojoj je nakon stravične nesreće potrebno 100.000 evra za rekonstruktivne operacije lica i glave.
Na koncertu, održanom u organizaciji Dobrotvorne organizacije Eparhije zvorničko-tuzlanske „Trojeručica“, sa blagoslovom Njegovog preosveštenstva episkopa Fotija, učestvovali su „Pojci Petropavlovskog hrama“ iz Bijeljine, Crkveni hor „Sveti kralj Vladislav“ iz Dvorova, Crkveni pojci „Teodul“ iz Zabrđa i Srpsko kulturno umjetničko društvo „Lazarica“ iz Batkovića.
Predsjednik Dobrotvorne organizacije „Trojeručica“ Velislav Mišura podsjetio je da je prije mjesec dana pokrenut niz humanitarnih akcija za prikupljanje sredstava za pomoć Mileni.
„Naša organizacija, kao i u svim humanitarnim, tako i u ovoj akciji, učestvuje organizacijom koncerta, a sva sredstva koja se sakupe večeras od ulaznica i dobrovoljnih priloga idu za liječenje naše sugrađanke“, rekao je Mišura.
„Danas sam ovdje da zajedno sa svim građanima dobre volje i velikog srca pružim podršku jednoj divnoj, mladoj djevojci, našoj sugrađanki koja je, slobodno mogu reći, ponos ovog grada. Divim se njenoj hrabrosti i smirenosti. Milena ne samo da je bila vrhunski student, jedna od najboljih studenata prava u ovom gradu, već i sada, nakon nesreće koja je zadesila, pokazuje nam kako izgleda pravi borac, nesalomivog duha. Pozivam sve građane Bijeljine, a i šire, da uzmu učešće u ovoj humanitarnoj akciji, da pomognemo našoj Mileni da pobijedi, jer veliki smo onoliko koliko dajemo, a ja znam da ovdje žive ljudi velikog srca“, kaže Petrović.
Ova dobrotvorna organizacija priprema, u iste svrhe i sa istim ciljem, humanitarnu izložbu grafika Zorana Milenkovića, koja će biti održana uskoro.