Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

ZAVRŠENA ZIMSKA LIGA U MALOM FUDBALU


 
Zimska liga u malom fudbalu završena je sinoć. Posljednjeg takmičarskog dana odigrane su utakmice finala mlađih selekcija, polufinala i finala klubova i seniora.

Publici i ekipama obratio se gradonačelnik Ljubiša Petrović, istakavši zahvalnost za veliku posjećenost tokom osam dana trajanja turnira i učešće brojnih ekipa.

- Imajući u vidu da je ovogodišnja Zimska liga bila veoma uspješna, kako po pitanju broja učesnika i brojne publike, tako i po pitanju organizacije i sponzorstva, moramo već sada sebi postaviti zadatak i nametnuti obavezu da sljedeće godine budemo još bolji. Kao pokrovitelj Lige, Gradska uprava će se potruditi da podrži što veći broj sportskih manifestacija, a kvalitet ove lige svakako raste iz godine u godinu. Nadamo se da će u budućnosti učešće u Ligi uzeti ekipe i iz drugih lokalnih zajednica, a ne samo sa područja našeg grada - rekao je Petrović.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je uručio pehare pobjedničkim ekipama.

U finalu klubova ekipa FK „Sloga 94“ je bila bolja od ekipe FK „Ljeskovac“. U finalu seniora pobjednik je ekipa FK „Maks bet kladionice“. Pobijedila je ekipu  KMF Beli anđeo.

Predsjednik Boračke organizacije Grada Bijeljina Miodrag Stevanović je naglasio da je Boračka organizacija i ove godine uzela učešće kao organizator, a da pune tribine pokazuju da je ovogodišnji turnir bio uspješan.

Organizacija ovog turnira je dokaz da se, poslije godinu dana pauze, mali fudbal vratio u Bijeljinu.