Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

UNAPREĐENjE KORPORATIVNOG VEB-IDENTITETA PRIVREDE



Gradonačelnik Ljubiša Petrović potpisao je nedavno sporazum o saradnji u okviru projekta „Korporativni veb identitet“ sa predstavnicima Privredne komore Republike Srpske i Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini, koji će se izvoditi u periodu od prvog aprila do prvog jula 2023. godine.

Kroz ovaj projekat biće obezbijeđena besplatna izrada internet-stranica, kao i hosting za privredne subjekte sa teritorije Grada u trajanju od godinu dana. Nakon izrade internet-stranice ili onlajn-prodavnice, Gradsko Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije će obezbijediti domen i hosting za privredne subjekte koji su uključeni u projekat, a u prostorijama Inovacionog centa za održivi razvoj biće obezbijeđen prostor za obuku o korišćenju, ažuriranju i dodavanju sadržaja i proizvoda na te internet-stranice.

Organizaciju nastavnih aktivnosti, metodologiju rada, izvođenje praktične nastave ili dopunskih konsultacija u IT kompanijama realizovaće Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina. Područna privredna komora u Bijeljini će, kao implementator ovog projekta, vršiti metodologiju praćenja i izvještavanja o aktivnostima u okviru projekta.