Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Javni poziv za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava malim i srednjim preduzećima za sprovođenje mjera energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije
U okviru projekta Zeleni ekonomski razvoj (GED), otvoren je Javni poziv za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava malim i srednjim preduzećima za sprovođenje mjera energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. 

Rok za podnošenje prijava je 12. avgust 2022. godine do 17:00 časova.
 
Cilj projekta GED je uspostavljanje održivog sistema upravljanja energijom/energetskog menadžmenta u RS/BiH u cilju smanjenja emisije štetnih gasova, unapređenje energetske efikasnosti javnih objekata i sistema javne rasvjete i reinvestiranje ostvarenih finansijskih ušteda.
 
Cilj Javnog poziva je pružanje podrške za najmanje 18 MSP za ulaganje u energetsku efikasnosti i tehnologije obnovljivih izvora energije, za 10 MSP za sprovođenje detaljnih energetskih audita i za 3 MSP za uvođenje sistema upravljanja energijom.
 
Na javni poziv mogu se prijaviti mala i srednja preduzeća koja imaju do 250 zaposlenih i koja su registrovana najmanja dvije godine prije objave ovog Javnog poziva.
 
Detaljne informacije dostupne su OVDJE.

U prilogu vam dostavljamo:

Текст јавног позива 508.4KB

 
Molimo aplikante iz Republike Srpske da na mejl [email protected] potvrde prijavu prijedloga projekta u okviru ovog poziva.